GESCHIEDENIS❖ERFGOED❖EDUCATIE❖CULTUUR❖THEATER❖MUZIEK❖FILM❖DANS

evenement aanmelden

Eén van de belangrijke doelstellingen van dit platform is te laten zien wat er allemaal in Zutphen wordt georganiseerd op het gebied van kunst, cultuur en cultuurhistorie.

Middels onderstaand formulier (niet op de mobiele telefoon) is het mogelijk uw evenement bij ons aan te melden. We stellen daarvoor wel een voorwaarde. Het moet met kunst, muziek, dans, toneel, literatuur, cultuur of cultureel erfgoed te maken hebben. En in Zutphen of omgeving. Het Cultuur Historisch Platform behoudt zich het recht voor evenementen niet te plaatsen. Het is niet mogelijk om met het formulier meer dan 3 evenementen aan te melden.

Wilt u meerdere evenementen tegelijkertijd aanmelden? Dan kunt u dit doen via een excelbestand, numbers of csv bestand. Hoe dat precies moet worden ingevuld kunt u lezen in de pdf die u kunt downloaden door op de link hieronder te klikken.

Instructies aanleveren meerdere evenementen CHPZ

Cultuurladder

 • Geef de titel van het evenement op
 • Onder welke categorie valt uw evenement?
 • :
 • Vul hier de tijd in waarop het evenement is afgelopen.
  :
 • Alleen jpeg, jpg of png formaat. Uitsluitend liggende foto's worden gepubliceerd. Max 600 pixels breed en 72 dpi. Maximaal 2 mb. Foto's met teksten erop, word-documenten of pdf bestanden met foto's erin of flyers worden niet geplaatst.
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, png.
 • Zie de omschrijving bij Foto's hierboven
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png.
 • Zie de omschrijving bij Foto's hierboven
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png.
 • Trefwoorden waaruit blijkt wat het evenement inhoudt. Een tag (Nederlands: label of etiket) is een (relevant) sleutelwoord of term geassocieerd met, toegewezen aan of opgenomen in een digitaal bestand (zoals afbeeldingen, video, audio). Tags geven aanvullende informatie over het bestand waaraan zij zijn gekoppeld en maken zodoende sleutelwoordgebaseerde classificatie en indexering mogelijk. Dit komt de vindbaarheid via zoekmachines zoals Google ten goede.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk indien blijkt dat er auteursrecht ligt op de beelden of teksten welke door u zijn aangeleverd. Dit betekent dat u zelf moet controleren of hiervan sprake is.
 • Onderaan deze pagina vindt u de links naar onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Door hierop te klikken kunt u hierover meer lezen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webexpositie Archief

30 mei 2019 - 31 januari 2020
Stadsontwikkeling door de eeuwen heen 1581 – 2002 Vanaf de 13e eeuw werd de stad Zutphen ommuu...

Opening expositie ‘Gedachtenmateriaal’

10 november 2019 - 12 januari 2020
De expositie ‘Gedachtenmateriaal’ in Dat Bolwerck opent op zondag 10 november. Poëtisch, ruimte...

Nederpop All Stars – Zelfs je naam is mooi

13 december | 20:00 - 22:30
Op tournee met the one and only Henk Westbroek! De bandleden vormen een club van topmuzikanten die a...