Zanger (bas/bariton) gezocht voor optreden!

Zing je als bariton of bas het hoogste lied, kom je uit Brummen of omgeving en lijkt het je leuk om met het Harmonie Orkest Brummen te zingen? Dan ben jij degene die ze zoeken! Op zondag 19 februari kun je laten horen wat je kunt tijdens de auditie.

Op zaterdag 3 juni 2023 geeft het HOB een groots jubileumconcert ter ere van het 60-jarig bestaan. Dit concert wordt op de weergaloze buitenlocatie van de Reuversweerd in Cortenoever georganiseerd. Naast het HOB komen er grote namen, is er professionele technische ondersteuning en wordt de locatie omgetoverd tot een fantastische buitenconcertlocatie zodat alle muzikanten en solisten kunnen stralen. Deze unieke concertlocatie biedt plaats aan maar liefst 1000 toehoorders, dus dat belooft wat!

Heb je er wel oren naar om hieraan mee te doen als solist? Meld je dan aan voor de auditie en laat de jury horen welke noten je op je zang hebt. Kijk op de website www.harmonieorkestbrummen.nl voor het aanmeldformulier of stuur een mail naar info@harmonieorkestbrummen.nl met je naam, stemsoort, telefoonnummer en adres. De auditie is op zondagmiddag 19 februari 2023 van 15.00 – 17.00 u in Plein 5 te Brummen. Meer informatie over de exacte tijden krijg je na aanmelding.