Het Cultuur Historisch Platform Zutphen is opgericht om de cultuursector van Zutphen dichter bij elkaar te brengen. Eén van onze activiteiten is de cursus Zutphenkunde. Het bestuur van de stichting bestaat uitsluitend uit vrijwilligers die zich graag inzetten om de culturele agenda van Zutphen nog beter op de kaart te zetten en om culturele activiteiten te stimuleren.

Inzicht
Inmiddels hebben zich al veel partijen bij ons aangesloten. Welke partijen dat zijn kunt u hier lezen. Het zou geweldig zijn als andere partijen, welke zich bezig houden met cultuur, zich ook aansluiten. Want, hoe meer aangesloten partijen, hoe meer inzicht in de culturele activiteiten die in Zutphen worden georganiseerd.

Partner worden
Verenigingen en/of stichtingen in Zutphen en de nabije omgeving die actief zijn in de culturele sector, kunnen partner worden. Voor een laag bedrag kunt u meepraten, blijft u op de hoogte van de culturele ontwikkelingen in Zutphen en kunt u onderling programma’s met elkaar afstemmen en samen de promotie doen. Maar ook nieuwe initiatieven kunnen worden opgezet waarbij verschillende partijen samenwerken. Want samen bereiken we meer. De bijdragen van de aangesloten partners wordt uitsluitend gebruikt om de onkosten van de stichting te betalen.

Aanmelden en kosten
De jaarlijkse kosten van een lidmaatschap bedragen voor het eerste jaar € 100,00 (per rechtspersoon) en de daaropvolgende jaren € 50,00. Wilt u zich aansluiten dan kunt u hieronder het inschrijvingsformulier downloaden, invullen, fotograferen en aan ons terug mailen   ( info@cultuurplatformzutphen.nl) of opsturen naar Maud Arkesteijn. Haar adres is te vinden op het inschrijfformulier.

Cultuur Historisch Platform Zutphen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt U zich hieronder inschrijven.

 

Gelukt! Vanaf nu ontvangt u onze nieuwsbrief.

%d bloggers liken dit: