Zutphen krijgt nieuwe, unieke Cultuurkrant

De krant, welke op 1 september uitkomt, betreft een maandelijkse uitgave met daarin het vrijwel complete kunst- en cultuuraanbod in Zutphen en Warnsveld. Naast een agenda met activiteiten, variërend van tentoonstellingen tot lezingen, bevat de krant achtergrond- en nieuwsartikelen.

Vanaf 1 september is de eerste editie verkrijgbaar bij het VVV Zutphen en bij verschillende culturele organisaties. De Cultuurkrant Zutphen is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Zutphen Promotie, het Cultuur Historisch Platform Zutphen, Zudocku en gemeente Zutphen. Lees meer…

Zutphense Koerier – activiteit

ZUTPHEN – Cultuurvrienden uit Zutphen en Warnsveld verzamelen zich donderdag 23 maart om 19.30 uur in Het Koelhuis. Daar wordt een ontmoetingsavond gehouden door het Cultuur Historisch Platform Zutphen. Dit platform heeft plannen en nieuwe initiatieven voor cultureel Zutphen en zet het nieuws als ‘the talk of the town’ deze avond in de steigers. Meer is binnenkort op www.cultuurplatformzutphen.nl te vinden. De inleiding deze avond is voor Hendrik Haafkes, gemeentelijk programmamanager cultuur en erfgoed. Hij spreekt over erfgoed in beweging. Harry Webers verzorgt het leeuwenaandeel met zijn lezing over ‘De Nieuwe Hanze’. Hij wijst op nieuwe mogelijkheden naar regionaal en internationale samenwerking op gebied van cultuur en economie.

Bron: Zutphense Koerier – activiteit

Contact Zutphen-Warnsveld – Webers vertelt over mogelijkheden om Zutphen onder de aandacht te brengen

ZUTPHEN – Cultuur historisch Platform Zutphen organiseert een culturele ontmoetingsavond voor cultuurvrienden in Zutphen en Warnsveld op donderdag 23 maart 19.30 uur in Het Koelhuis. De inleiding wordt verzorgd door Hendrik Haafkes, gemeentelijk programmamanager cultuur en erfgoed. Hij spreekt over zijn nieuwe werkzaamheden ‘Erfgoed in beweging’. Spreker Harry Webers verzorgt het leeuwenaandeel met zijn lezing over ‘De Nieuwe Hanze’.

Bron: Contact Zutphen-Warnsveld – Webers vertelt over mogelijkheden om Zutphen onder de aandacht te brengen