Inmiddels is de vierde cursus Zutphenkunde afgerond. Na het examen op 16 maart reikte Marieke Schriks, voorzitter van het Cultuur Historisch Platform, de diploma’s uit aan de geslaagde deelnemers. Alhoewel men het examen moeilijk vond, zijn de meeste cursisten geslaagd. 

Iedereen was enthousiast over de cursus. De kandidaten willen nog veel meer weten over Zutphen. Daarvoor zijn de verdiepingsmodules van de Historische Vereniging heel geschikt. Anderen worden stadsgids. Het Cultuur Historisch Platform Zutphen is blij met zoveel enthousiaste deelnemers. Zij zijn immers de toekomstige ambassadeurs die Zutphen op de kaart zetten.

Dat de cursus Zutphenkunde succesvol is blijkt uit het feit dat de eerstvolgende cursus al is volgeboekt. Inschrijven voor dit jaar kan daarom niet meer.  Maar niet getreurd, volgend jaar worden er weer twee cursussen georganiseerd. U kunt zich hieronder inschrijven. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van ons bericht. Wilt u meer weten over de cursus klik dan hier.

%d bloggers liken dit: