GESCHIEDENIS❖ERFGOED❖EDUCATIE❖CULTUUR❖THEATER❖MUZIEK❖FILM❖DANS

nieuws en persberichten insturen

Eén van de belangrijke doelstellingen van dit platform is te laten zien wat er allemaal in Zutphen wordt georganiseerd op het gebied van kunst, cultuur en cultuurhistorie.

Middels onderstaand formulier is het mogelijk om nieuws en persberichten bij ons aan te melden. We stellen daarvoor wel een voorwaarde. Het moet met kunst, muziek, dans, toneel, literatuur, cultuur, cultureel erfgoed of historie te maken hebben in/over Zutphen of omgeving. U kunt hierbij denken aan nieuws over kunst en cultuur in Zutphen, de aankondiging van een activiteit, tentoonstelling etc. of een achteraf geschreven persbericht over een gebeurtenis of activiteit. 

Het Cultuur Historisch Platform behoudt zich het recht voor om persberichten niet te plaatsen als ze niet aan de hiervoor genoemde voorwaarden voldoen. Per formulier kan één persbericht ingevoerd worden. Het is ook mogelijk om uw nieuws of persbericht te sturen naar info@cultuurplatformzutphen.nl

Persbericht

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png.
    Alleen jpeg, jpg of png formaat. Uitsluitend liggende foto's worden gepubliceerd. Max 600 pixels breed en in de verhouding 3:2. Foto's met teksten erop, word-documenten, pdf bestanden met foto's of flyers worden niet geplaatst.
  • Trefwoorden waaruit blijkt wat het evenement inhoudt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
disclaimer beeldrecht

Foto’s moeten aan de volgende eisen voldoen:jpg, jpeg of png. Alléén liggende foto’s van een goede kwaliteit worden geplaatst. Verhouding 3:2.

Geen tekst op de foto
Alleen foto’s zonder tekst erop worden geplaatst.

Rechtenvrij
LET OP: zorg ervoor dat de foto’s rechtenvrij zijn (dat u toestemming heeft van de fotograaf). Met het insturen van een persbericht garandeert u dat u beschikt over alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de content (waaronder de teksten, afbeeldingen, foto’s en overig beeldmateriaal, ideeën, etc.) die door u wordt aangeleverd. Degene die een persbericht instuurt vrijwaart het Cultuur Platform Zutphen voor mogelijke aanspraken van derden ter zake. Ook wordt door degene die een persbericht instuurt het onbeperkte recht verleend aan het Cultuur Platform Zutphen om de bijdrage openbaar te maken en te verveelvoudigen, zonder aanspraak op vergoeding. Uitoefening van dit recht kan plaats vinden door middel van alle mogelijke vormen van openbaarmaking en/of verveelvoudiging.

Schatten uit het Rijks

29 februari - 21 juni
Koele Wateren, Schatten uit het Rijks. Van 29 februari t/m 21 juni 2020 is de tentoonstelling Koele ...

Café français

3 april | 17:00 - 19:00
Voor alle liefhebbers van de Franse taal organiseert Alliance Française Zutphen een Café français...

Vietnam (Minh Vu)

3 april | 20:00 - 20:30
Margot en Freek hebben een huis aan de Hollandse kust waar ze kinderen “met een rugzakje” opvang...