Deelnemers

Het Cultuur Platform Zutphen is opgericht om de cultuursector van Zutphen dichter bij elkaar te brengen. Dit geldt voor de erfgoed sector (geschiedenis, historie, archeologie, monumenten) èn voor de cultuursector (theater, film, dans, muziek etc.) Daarnaast organiseren wij cursussen die met name gericht zijn op de geschiedenis van Zutphen en/of de relatie daarvan met Gelderland.

Hieronder ziet u welke partijen zich inmiddels bij ons hebben aangesloten. U kunt de sites van de verschillende partners bezoeken door op de afbeelding te klikken. Wilt u ook partner worden, klik dan hier en vul het formulier in. Na ontvangst nemen wij contact met u op.

DEELNEMER WORDEN?

Verenigingen en/of stichtingen in Zutphen en de nabije omgeving die actief zijn in de culturele sector, kunnen partner worden. Voor een laag bedrag kunt u meepraten, blijft u op de hoogte van de culturele ontwikkelingen in Zutphen en kunt u onderling programma’s met elkaar afstemmen en samen de promotie doen. Maar ook nieuwe initiatieven kunnen worden opgezet waarbij verschillende partijen samenwerken. Want samen bereiken we meer. De bijdragen van de aangesloten partners wordt uitsluitend gebruikt om de onkosten van de stichting te betalen.

AANMELDEN EN KOSTEN

De jaarlijkse kosten van een lidmaatschap bedragen voor het eerste jaar € 100,00 (per rechtspersoon) en de daaropvolgende jaren € 50,00. Wilt u zich aansluiten dan kunt u hieronder het inschrijvingsformulier downloaden, invullen, fotograferen en aan ons terug mailen

Adres:  ( info@cultuurplatformzutphen.nl) of opsturen naar Maud Arkesteijn. Haar adres is te vinden op het inschrijfformulier.

Historische Vereniging Zutphen - Hanzehof - Muzehof - Van Someren & Ten Bosch  - Gemeente Zutphen - Zutphense Musea  - Regionaal Archief - Kapel op 't Rijsselt - Beethovenfestival - Stadswandeling - Gilde Zutphen - Librije Zutphen - Vrienden Musea - Walburgiskerk - IJsselsalon - Koelhuis - WAQ Warnsveld - Vrienden van het Carillon - Museum Geelvinck - Cellofestival - Opera Platform - Luxor Filmtheater - Graafschap bibliotheek Zutphen - Museum voor Achterhoekse Schilderkunst - Kamermuziek Brummen