Deelnemers

Het Cultuur Platform Zutphen is opgericht om de cultuursector van Zutphen dichter bij elkaar te brengen. Dit geldt voor de erfgoed sector (geschiedenis, historie, archeologie, monumenten) èn voor de cultuursector (theater, film, dans, muziek etc.) Daarnaast organiseren wij cursussen die met name gericht zijn op de geschiedenis van Zutphen en/of de relatie daarvan met Gelderland.

Hieronder ziet u welke partijen zich inmiddels bij ons hebben aangesloten. U kunt de sites van de verschillende partners bezoeken door op de afbeelding te klikken. Wilt u ook partner worden, klik dan hier en vul het formulier in. Na ontvangst nemen wij contact met u op.

DEELNEMER WORDEN?

Verenigingen en/of stichtingen in Zutphen en de nabije omgeving die actief zijn in de culturele sector, kunnen partner worden. Voor een laag bedrag kunt u meepraten, blijft u op de hoogte van de culturele ontwikkelingen in Zutphen en kunt u onderling programma’s met elkaar afstemmen en samen de promotie doen. Maar ook nieuwe initiatieven kunnen worden opgezet waarbij verschillende partijen samenwerken. Want samen bereiken we meer. De bijdragen van de aangesloten partners wordt uitsluitend gebruikt om de onkosten van de stichting te betalen.

AANMELDEN EN KOSTEN

De jaarlijkse kosten van een lidmaatschap bedragen voor het eerste jaar € 100,00 (per rechtspersoon) en de daaropvolgende jaren € 50,00. Wilt u zich aansluiten dan kunt u hieronder het inschrijvingsformulier downloaden, invullen, fotograferen en aan ons terug mailen

Adres:  ( info@cultuurplatformzutphen.nl) of opsturen naar Maud Arkesteijn. Haar adres is te vinden op het inschrijfformulier.

Webexpositie Archief

30 mei 2019 - 31 januari 2020
Stadsontwikkeling door de eeuwen heen 1581 – 2002 Vanaf de 13e eeuw werd de stad Zutphen ommuu...

Out Stealing Horses

21 januari | 20:00 - 17:00
Na de dood van zijn vrouw trekt de 67-jarige Trond zich terug in een klein dorpje in het oosten van ...

La Belle Époque

23 januari | 15:00
Het leven van zestiger Victor raakt ontregeld wanneer succesvol zakenman Antoine hem kennis laat mak...