Het grootste (GRATIS) festival van Zutphen en Warnsveld staat weer voor de deur! Maar liefst 238(!) optredens vinden er plaats op 80 locaties in alle wijken van Zutphen en Warnsveld. Op zondag 11 maart, 13.00 uur: Voor ieder wat wils en de toegang is gratis.

Sluit de dag af bij de Afterparty in de Buitensoos
Om het festival aan het einde van de dag gezamenlijk feestelijk af te sluiten organiseert Gluren bij de Buren een afterparty in ‘de grootste woonkamer van Zutphen’: de Oosterberg Buitensociëteit van Theater Hanzehof. Grijp de kans om nog even na te kunnen praten met de artiest die je die middag hebt zien spelen, of het gesprek af te maken met de huiskamereigenaar waar je op bezoek bent geweest. Ook is het de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje toch nog een optreden mee te pikken van een artiest die je die middag gemist hebt. De afterparty begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Theater Hanzehof in samenwerking met Centrum voor de Kunsten Muzehof, ’t Atrium Zutphen en Stadsonderneming Zutphen.

Website: https://www.glurenbijdeburen.nl/zutphen

%d bloggers liken dit: