Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop creatief schrijven met Tim Pardijs

6 maart - 14:00 tot 15:00

€30,00

Hoe geef je nieuwe woorden aan de indrukwekkende wolkenformaties en strakblauwe luchten op schilderijen van grote meesters? Wat voor origineels valt er te zeggen over vrijheid – een thema dat zo verbonden is met de stads- en vergezichten in de tentoonstelling Hoge Luchten, schatten uit het Rijks? Laat je prikkelen door Tim Pardijs in de workshop creatief schrijven op zondag 6 maart bij de Musea Zutphen.

Tim Pardijs is onder meer stadsdichter van Zutphen geweest. Hij schreef drie poëziebundels, is eindredacteur van literair tijdschrift Liter en hij werkt als workshopleider en adviseur in de cultuureducatie.

Op zondag 6 maart daagt hij de deelnemers in de workshop creatief schrijven uit om anders te kijken naar de schilderijen van het Rijksmuseum en de topstukken uit de Zutphense collectie in de tentoonstelling Hoge Luchten, schatten uit het Rijks. De groep (maximaal vijftien personen) gaat met kijk- en schrijfopdrachten op zoek naar rijm, ritme en beeldspraak en zij zullen zichzelf deze middag verrassen met een nieuwe creatieve tekst.

De workshop op zondagmiddag 6 maart duurt van 14.00 tot 15.30 uur. Deelname koste 30 euro p.p. (incl. koffie/thee en een bezoek aan Hoge Luchten tijdens de workshop). U kunt zich hier aanmelden.

Gegevens

Datum:
6 maart
Tijd:
14:00 tot 15:00
Kosten:
€30,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://museazutphen.nl/plan-je-bezoek/activiteiten/workshop-creatief-schrijven-met-tim-pardijs/

Locatie

Musea Zutphen
’s Gravenhof 4
Zutphen, 7201 DN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575 516 878
Bekijk de site van Locatie