Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Trio Cortenbach

31 juli- 20:00

€20,00

Trio Cortenbach is een kamermuziekgroep die zich specialiseert en verdiept in het repertoire voor klarinet, cello en piano. Deze jonge getalenteerde musici kennen elkaar van het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Ze vertegenwoordigden in 2019 hun conservatorium op de International Chamber Music Academy in Leipzig en speelden, na een periode van stilte tijdens de coronapandemie, in 2021 op het Young Fazioli Fest in Mechelen en de opening van het academiejaar in de concertzaal van het Brusselse Conservatorium.

Emile Souvagie (klarinet) vertelt, ‘Wat ons bindt als trio is de liefde voor de lyriek en het telkens opnieuw uitdagen van elkaar om een frase net zo mooi te vertolken als een van de andere twee dat net heeft gedaan. Het is ook steeds weer een uitdaging om de klarinet en cello haast te doen versmelten tot één instrument en dat als doel voor ogen te hebben.’

Hun repertoire reikt van Beethoven tot vrolijke kat- en muisspelmuziek door filmcomponist Nino Rota. Reken op prachtige vertolkingen in het genre klarinettrio met enthousiaste toelichtingen door de musici!

Gegevens

Datum:
31 juli
Tijd:
20:00
Kosten:
€20,00
Evenement Categorie:
Site:
https://muziekzomer.nl/concerten/concertagenda/trio-cortenbach

Locatie

Dat Bolwerck
Zaadmarkt 112
Zutphen, 7201 DE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-20 43 79 79
Bekijk de site van Locatie