Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Rabo on Stage 2022

10 september- 19:00 tot 23:00

€7,50

Welk Achterhoeks talent wint Rabo on Stage 2022?

Op zaterdag 10 september is het zo ver: de finale van Rabo on Stage! Na drie voorrondes zijn er nu zes finalisten die tijdens de finale nog eenmaal aan een vakjury zullen tonen waarom zij er met de titel ‘winnaar Rabo on Stage’ naar huis verdienen te gaan. Daarnaast krijgt de winnaar de beschikking over een bedrag waarmee naar eigen inzicht leerzame workshops en/of vakkundige begeleiding gerealiseerd kan worden.

In Schouwburg Lochem zal op zaterdag 10 september worden bepaald wie de winnaar is van Rabo on Stage 2022. Een Achterhoeks Open Podium waarin lokale muzikanten de kans hebben gekregen om te laten zien wat ze in huis hebben. Rabo on Stage is een samenwerkingsverband van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek, Rabobank Graafschap en vier regionale theaters. Dit zijn Schouwburg Lochem, Theater Hanzehof & Oosterberg Buitensociëteit Zutphen, Amphion Cultuurbedrijf Doetinchem en Theater De Storm Winterswijk.

De finalisten zijn Olaf Putker, Janna Baerends, Yara Beeks, Chemical Clouds, The Nightingirls en Benjamin de Groot. Allemaal zijn het Achterhoekse talenten die zich volop door ontwikkelen in de muziek. Zit hier de volgende Nederlandse topartiest bij? We gaan er op 10 september achter komen!

 

Gegevens

Datum:
10 september
Tijd:
19:00 tot 23:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Site:
https://hanzehof.nl/nl/voorstelling/rabo-on-stage/

Locatie

Schouwburg Lochem
Oosterwal 22
Lochem, 7241 AR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0573 250051
Bekijk de site van Locatie