Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Optreden Verhalen in de Theetuin / Gery Groot Zwaaftink

26 maart

Op 26 maart komt de Vordense troubadour/verhalenverteller Gery Groot Zwaaftink ons weer verrassen en vermaken met zijn prachtige vertellingen, liedjes en ballades.

Hij treedt al meer dan 25 jaar op met een gevarieerd programma van verhalen en muziek. Zowel volwassenen als kinderen worden meegesleept door zijn wonderlijke vertellingen, zijn liedjes en ballades.

Hij ziet zichzelf als een troubadour die, net als vroeger rondtrok, zijn liedjes zong en zijn verhalen vertelde ter stichting ende vermaek van zijn publiek. Hij heeft als hij een troubadour-voorstelling geeft in zijn rugzak zelfgeschreven liedjes, anekdotes, ballades en een groot aantal korte verhalen.

Als verhalenverteller is Gery een fysieke speler/verteller. De ene keer is hij de hoofdpersoon en even later de verteller die beschrijft wat er gebeurt. Met een paar eenvoudige rekwisieten en zijn stem ‘schildert’ hij de meest vreemde werelden. Hij laat jong en oud intens genieten van verhalen die ontroerend, humoristisch, boeiend en herkenbaar zijn.

Kom kijken en luisteren naar zijn voorstelling. U bent van harte welkom. Hij speelt om 13.30, 14.30 en om 15.30 uur. Na afloop vrije gift.

Gegevens

Datum:
26 maart
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.theetuinvierakker.nl/agenda/

Locatie

Theetuin Vierakker
IJselweg 13
Vierakker, 7233 SJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 – 11250614
Bekijk de site van Locatie