Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Nieuw in bieb Zutphen: Hanny’s bizarre boekenclub

18/11/2022- 08:00 tot 17:00

Boeken op een andere manier leren kennen! Dat kan nu bij de Bibliotheek in Zutphen. Leesmediacoach Hanny Polling start met ‘Hanny’s bizarre boekenclub.’ Een leuke gratis maandelijkse activiteit op de woensdagmiddag voor kinderen van 9 t/m 12 jaar bij de bieb in Zutphen. Op 21 december kunnen kinderen vanaf 15.00 uur meedoen. Even aanmelden via de agenda op www.graafschapbibliotheken.nl.

Plezier in lezen
Bij Hanny’s Bizarre Boekenclub staat het plezier in boeken en lezen voorop. Daarom bedenkt Hanny iedere keer iets nieuws wat met boeken te maken heeft. In de maand december staat Hanny in het ‘boekenrestaurant’ en gaat iedereen boeken proeven. Wat er in 2023 gaat gebeuren? Hou de agenda op de website van de Bibliotheek in de gaten!

Kinderen gratis lid
Kinderen zijn sowieso gratis lid van de Bibliotheek. Met een biebpas heb je toegang tot een schat aan online en offline informatie. Denk bijvoorbeeld aan de Online Bibliotheek met e-books, podcasts en luisterboeken, maar denk ook aan de activiteiten in de bieb en de boekenkasten in onze vestigingen. Meer informatie over lid worden en alle activiteiten en workshops van de bieb kun je online vinden op www.graafschapbibliotheken.nl.

Wist je dat?
Je kunt bij de Bibliotheek terecht met al jouw vragen over taal, (voor)lezen en/of de (digitale) overheid. Je kunt gewoon binnenlopen met jouw vraag. De Bibliotheek is van, voor en door iedereen. Een plek voor inwoners om te lezen, leren, ontdekken en ontmoeten.

Gegevens

Datum:
18/11/2022
Tijd:
08:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.graafschapbibliotheken.nl/

Locatie

Bibliotheek Zutphen
Broederenkerkplein 2
Zutphen, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575-512926
Bekijk de site van Locatie