Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Meesterwerk Theater voor 55+

22/11/2022- 10:00 tot 12:00

Nieuwe reeks Meesterwerk door 55-plussers.
Na een succesvolle eerste editie met optreden eerder dit jaar start eind november een nieuwe reeks van het programma ‘Meesterwerk’. 55-Plussers die samen creatief aan de slag willen kunnen nu theater maken. Er is eerst een inloopochtend op 22 november, waar iedereen al kan ervaren wat improvisatietheater is en kennis kan maken met medespelers.
Meesterwerk is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Er wordt in 8 weken onder begeleiding van een professional toegewerkt naar een eindoptreden. Daarna kunnen de groepen zelfstandig met de activiteiten verdergaan of kiezen voor andere creatieve vormen zoals dans.

Inloopochtend Meesterwerk Theater voor 55+
22 november 10-12 uur
Muzehof, Coehoornsingel 1 Zutphen
Aanmelden voor de inloop is niet verplicht maar wel gewenst en kan via Petra Bennis van Muzehof: p.bennis@muzehof.nl of telefoon 06 3805 4678.
Opgeven voor Meesterwerk kan op deze informatieochtend of bij Petra Bennis.
Meer info via www.muzehof.nl/agenda of Muzehof receptie: (0575) 51 53 50

Meesterwerk Improvisatietheater
Met een aantal deelnemers van de eerste reeks heeft Muzehof gekeken welke wens er ligt voor een vervolg. Duidelijk werd dat we doorgaan met theater, met name improvisatie. Theaterdocent Marij Verhaevert is opnieuw bereid gevonden dit te gaan doen op dinsdagochtenden.

Voor wie is Meesterwerk
Binnen Meesterwerk worden mensen met cultureel creatieve groepsactiviteiten aan elkaar verbonden. Iedereen kan en mag meedoen, ook zonder dans- of theaterervaring. Deelnemers ontmoeten wekelijks een vaste groep en gaan samen aan de slag. Onder begeleiding van een professional wordt de groep klaargestoomd voor een eindoptreden. Na het eindoptreden krijgt de groep de mogelijkheid door te gaan. Meesterwerk Dans en Theater in Zutphen wordt georganiseerd met ondersteuning van het Ouderenfonds.

Over het Nationaal Ouderenfonds
Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een actieve manier ouder te worden. Daarom bieden we allerlei activiteiten aan waar mensen elkaar ontmoeten. “Want ouder worden doen we samen!”

Gegevens

Datum:
22/11/2022
Tijd:
10:00 tot 12:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.muzehof.nl/agenda/inloopochtend-meestwerwerk

Locatie

Muzehof
Coehoornsingel 1
Zutphen, 7201 AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
(0575) 51 53 50
Bekijk de site van Locatie