Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Meeslepende verhalen voeren je mee door Zutphen

26 juni- 12:00 tot 17:00

Gratis

Op zondag 26 juni 2022 nemen zes verhalenvertellers je mee op reis met verhalen over vrijheid, op zes bijzondere locaties. De verhalen stromen door Zutphen zoals de IJssel stroomt. Laat je meedrijven en onderdompelen in de andere werelden en andere tijden. Maak kennis met markante personen zoals de Keniaanse milieuactiviste Wangaari Muta Mataai, die de Nobelprijs voor de Vrede won, maar ook met een Noorse krijger die met een magisch zwaard zijn vaders dood moet wreken.

De Verhalenstroom is een initiatief van Dat Bolwerck, Musea Zutphen, Graafschap Bibliotheken, Muzehof en Hanzehof in samenwerking met Stichting Zutphen Promotie. De zes verhalenvertellers zijn: Ailun Elzenga, Rik Vuur, Abe de Verteller, Marjan Boontjes met muzikante Inge Siezenga, Marita Coppes en Hanna’floor de Roos.

De Verhalenstroom vindt plaats tussen 12.00 en 17.00 uur. Deelname is gratis. Op elke locatie wordt het verhaal drie keer verteld op verschillende tijden. Hierdoor kan je zelf bepalen welke verhalen je (meer dan één keer) wilt horen, in welke volgorde en via welke route. Elke locatie ligt op loopafstand van elkaar. Goed om te weten: de verhalen zijn geschikt voor jong en oud. ‘Go with the flow’, kom kijken, luisteren en genieten!

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
12:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://museazutphen.nl/plan-je-bezoek/activiteiten/verhalenstroom-meeslepende-verhalen-voeren-je-mee-door-zutphen/