Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Internationale vrouwendag concert door Elea Bekkers & Chistian Chamoun

8 maart- 20:00 tot 21:00

€10,00

Ik keer terug in mezelf, en tref er een wereld aan!’ Zo kweelt Werther in de briefroman van Goethe – want zijn eigen gevoelswereld, die onderzoekt hij en die stroomt over van Lotte. Lotte, de perfecte, lieve vriendin, Lotte, de zoete grote zus die als een moeder over haar kinderen hoedt, mooie Lotte, zachte Lotte, die zich over de zieken ontfermt als een soort engel. Lotte, waarvoor Werther zou sterven.

Maar wie is Lotte?
De twintig jarige Charlotte is de oudste van een schaar aan kinderen. Wanneer hun moeder sterft, komt de zorg over haar kleine broertjes en zusjes op Charlotte neer. Haar verloofde is door haar ouders uitgezocht en tussen deze opgelegde plichten liggen haar dromen gevangen.

Dan ontmoet ze Werther – een man, die naar haar luistert, die tijd met haar doorbrengt en haar ondersteunt bij het verzorgen van al die kinderen – een echte vriend. Misschien verwart ze die plotselinge steun, voor een verliefdheid. Wat een verschrikking, wanneer Werther zich van het leven berooft, en hoe verscheurend, wanneer hij Charlotte daarvan de schuld geeft. Opnieuw is ze gevangen.

In deze romantische liederen cyclus beleef je het verhaal van Charlotte, gezongen door Elea Bekkers en op de piano begeleid door Christian Chamoun.

Gegevens

Datum:
8 maart
Tijd:
20:00 tot 21:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.datbolwerck.nl/agenda/internationale-vrouwendag-concert-door-elea-bekkers-chistian-chamoun

Locatie

Dat Bolwerck
Zaadmarkt 112
Zutphen, 7201 DE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-20 43 79 79
Bekijk de site van Locatie