Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Forever 27

14 april- 20:30

€19,11

Forever 27 is een unieke concept dat qua bezetting klein maar muzikaal zeer groots is. Beatrice (zang, gitaar en lapsteel) en Erwin (gitaren en zang) eren de club van legendarische muzikanten die overleden op 27-jarige leeftijd. Denk aan Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison Kurt Cobain, Amy Winehouse, Jeff Buckley en nog zo wat grote namen.

In een intieme ambiance worden de verhalen achter deze muzikanten verteld en hun muziek gespeeld in een eigen interpretatie, waarbij het karakter en herkenbaarheid van het stuk bewaard blijft, maar de muziek een extra dimensie krijgt door het creatieve bluesy gitaarspel van Erwin en de soulvolle stem van Beatrice.

Beatrice van der Poel is singer-songwriter en stemactrice en wordt geroemd om haar gloedvolle stem “met een rauw randje” . Haar laatste voorstelling Electric Lady kreeg 4 sterren in Het Parool en De Volkskrant. Erwin van Ligten werkte met grote musici en heeft 3 solo albums op zijn naam staan. In de Volkskrant wordt hij de Nederlandse Ry Cooder genoemd.

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
20:30
Kosten:
€19,11
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.deijsselstroom.info/tegenstroom/

Locatie

de IJsselstroom
Vliegendijk 16
Zutphen, 7205 CJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 83551093
Bekijk de site van Locatie