Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Figuurlijk Gezien: Robbert Nachbahr over het werk van Harry Knopperts

21 oktober- 19:30

€12,50

Deze lezing door Nachbahr – een expert op het gebied van kunstgeschiedenis – neemt je mee in een diepere laag van expressie en technieken van het werk van Knopperts. Wat bedoelt Knopperts met de vrij mysterieuze en surrealistische figuren en hoe kunnen we hem plaatsen binnen de kunststromingen? Hoe beleeft Knopperts zijn plek in de wereld en wat wil hij tot uitdrukking brengen met zijn meest recente serie die nu in de expositie You are all Stardust in Dat Bolwerck te zien is?

‍Niet alleen zijn kennis als kunsthistoricus, maar ook een jarenlange en innige vriendschap met deze virtuose kunstenaar maakt Nachbahr met een kenner op het gebied van het werk van Knopperts. Zijn nieuwste publicatie Figuurlijk Gezien omvat het gehele oeuvre van deze van oorsprong Zutphense kunstenaar.

‍Aansluitend volgt een gesprek tussen beiden met ruimte voor vragen. Ook is de gehele expositie You are all Stardust – met werk van Harry Knopperts en Jasper Griepink – te bekijken. De verstilling van de avond geeft een heel eigen dimensie mee in je ervaring van het beleven van de kunst.

Gegevens

Datum:
21 oktober
Tijd:
19:30
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.datbolwerck.nl/agenda/lezing-robbert-nachbahr-over-het-werk-van-harry-knopperts

Locatie

Dat Bolwerck
Zaadmarkt 112
Zutphen, 7201 DE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-20 43 79 79
Bekijk de site van Locatie