Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Eind Goed 2022: eindexamenwerk Zutphense scholieren in Stedelijk Museum Zutphen

25 juni tot 3 juli

Gratis

Een selectie van de eindexamenleerlingen van alle vijf middelbare scholen in Warnsveld en Zutphen mag hun werkstukken beeldende vorming of techniek en hout laten zien in het Stedelijk Museum Zutphen. Deze jaarlijks terugkerende expositie is van zaterdag 25 juni tot en zondag 3 juli. Deze tentoonstelling is gratis toegankelijk.

De talentvolle leerlingen van het Baudartius College, Vrijeschool Zutphen, Het Stedelijk, Isendoorn College en – voor het eerst – Praktijkonderwijs Zutphen doen mee. Ze werkten zelfstandig een concept met schetsen en proefstudies uit tot een eindwerkstuk. Het geheel van meer dan zestig werken vormt samen een zeer gevarieerde en verrassende tentoonstelling.

De expositie is elk jaar een feest, zowel voor de bezoekers als voor de leerlingen. De tentoonstelling is te zien in het auditorium van de Musea Zutphen in het Hof van Heeckeren, ’s Gravenhof 4.

Afbeelding: Werk van Joanne Nijenhuis uit V6 op Het Stedelijk. Het is een van de werken die tijdens Eind Goed 2022 te zien is.

Gegevens

Begin:
25 juni
Einde:
3 juli
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://museazutphen.nl/plan-je-bezoek/tentoonstellingen/eind-goed-2022/

Locatie

Musea Zutphen
’s Gravenhof 4
Zutphen, 7201 DN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575 516 878
Bekijk de site van Locatie