Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘De taal, de fiets en vakantie’ door Wim Daniëls

16 februari- 20:00 tot 22:00

€10,00

Wim Daniëls verzorgt op donderdag 16 februari een lezing waarin drie onderwerpen aan bod komen die te maken hebben met zijn laatste drie boeken: de schoonheid van taal, het verhaal van de eerste Nederlander die op de fiets de wijde wereld introk en de geschiedenis van op/met vakantie gaan. De voordrachten van Wim Daniëls zijn altijd zowel informatief als vermakelijk. Deze avond organiseren Readshop Warnsveld en BIJ de bieb samen. Jij kunt hierbij zijn. Via de agenda op www.bijdebieb.nl kun jij een ticket bestellen of je koopt een kaartje bij de Readshop Warnsveld aan de Dreiumme.

Informatieve en vermakelijke avond
Vóór de pauze zal hij vertellen hoe hijzelf de schoonheid van taal ontdekte. Na de pauze gaat hij in op de eerste Nederlandse wereldfietser en op het fenomeen ‘vakantie’; sinds wanneer bestaat dat eigenlijk? Er is in de pauze en na afloop gelegenheid om bij de aanwezige Readshop Warnsveld een boek van hem te kopen en desgewenst te laten signeren.

Over Wim Daniëls
Wim Daniëls is schrijver en theatermaker. Daarnaast presenteert hij ook programma’s op tv, zoals de voorbije twee jaren het programma ‘Het dorp’, samen met Huub Stapel, en verder het programma ‘Nederland op Film’. Verder was hij jarenlang de vaste columnist bij het radioprogramma Spijkers met Koppen.

Alles op een rijtje
Jij kunt je voor deze boeiende avond aanmelden via de agenda op www.bijdebieb.nl of koop een kaartje bij de Readshop Warnsveld.
Datum: donderdag 16 februari 2023
Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Locatie: Bibliotheek Warnsveld
Kosten: € 10,00

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
20:00 tot 22:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://bijdebieb.op-shop.nl/6413/lezing-wim-daniels-de-taal-de-fiets-en-vakantie/16-02-2023

Locatie

Bibliotheek Warnsveld
Dreiumme 43
Warnsveld, 7232CN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575 528424
Bekijk de site van Locatie