Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Sneeuwstorm van Alexandr Poesjkin

20 februari - 11:00

€17,50

Oleg Lysenko en Hans Boland presenteren: De Sneeuwstorm van Alexandr Poesjkin. Een duovoorstelling met voordracht en muziek.

Het is 1812, Napoleon staat op het punt Rusland binnen te vallen. Zonder enige notie van het dreigende gevaar zijn Masja, een lief meisje van zeventien, en Vladimir, een jonge officier met verlof, wanhopig verliefd. Een huwelijk zit er niet in, want zij is rijk en hij arm. Zij besluiten stiekem te trouwen en ervandoor te gaan. Een sneeuwstorm gooit roet in het eten… In een duo-voorstelling van een uur brengen Hans Boland en Oleg Lysenko Poesjkins dit magnifieke korte verhaal. Boland geldt als een zeer bekwaam voordrachtskunstenaar. Lysenko is een virtuoos accordeonist (conservatoria van Kyïv en Rotterdam) en heeft een voorliefde voor projecten waarin literatuur en muziek elkaar aanvullen en in elkaar overvloeien. Oleg speelt eigen transcripties van ‘De sneeuwstorm’ suite op de bayan.

Aanvang vanaf 11:00 uur. De eerste voorstelling begint om 12:00 uur, de tweede voorstelling begint om 15:30 uur. Er zijn na de voorstellingen CD’s te verkrijgen.

Gegevens

Datum:
20 februari
Tijd:
11:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://hetkoelhuis.nl/events/de-sneeuwstorm-van-alexander-poesjkin-2/

Locatie

Het Koelhuis
Coenensparkstraat 1
Zutphen, 7202 AN
+ Google Maps
Telefoon:
0575 51 00 18
Bekijk de site van Locatie