Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Overlevende

17 maart tot 27 maart

€15,00

De Overlevende vertelt het verhaal van Zilan, een Koerdisch-Syrische kunstenares. Ze groeit op in een traditioneel gezin in Aleppo. Ze probeert zich los te maken van haar ouders en de culturele verplichtingen.

Dan breekt de oorlog uit en vlucht ze met haar geliefde Najib via Istanbul en Libië naar Nederland. Zilan en Najib nemen mee wat voor de ander het dierbaarste is. Zilan neemt de gedichten mee van Najib en hij pakt één van de schilderijen van Zilan in. Deze voorstelling, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, vertelt het verhaal van de reis van het schilderij en hoe je je los maakt van een cultuur en van je geliefde. Het is een verhaal over totale ontheemding en jezelf terugvinden.

De voorstelling is geschikt vanaf 15 jaar. Er zitten scènes in de voorstelling die gaan over zelfdoding en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen: eva@woestoost.nl

We spelen vrije voorstelling op 17 (Try Out), 18 (Première), 19, 20, 25, 26 en 27. Onderaan de pagina van Woest Oost/De Overlevende vind je het overzicht met speeltijden. 

Schoolvoorstellingen in de week van 22 t/m 25 maart 2022. Neem hiervoor contact op met eva@woestoost.nl

Gegevens

Begin:
17 maart
Einde:
27 maart
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.woestoost.nl/events/de-overlevende

Organisator

Woest Oost
E-mail:
woestoost@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Handelskade 2
Handelskade 2
Zutphen, 7202 CD Nederland
+ Google Maps