Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Beleef de Magische bieb

15 juni- 15:00 tot 16:00

Gratis

Schrijfster Femke Dekker zit klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Kom naar de Magische bieb en beleef avonturen, drink een magisch drankje en stel je vragen eens aan een echte boekenschrijfster.

Over het boek ‘De Magische bieb’
De Magische bieb’ is een spannend boek geschreven door Femke Dekker. Deel 2 alweer. In dit boek beleven drie vrienden allerlei avonturen in de bieb. Want gek genoeg missen er opeens letters in de boeken! Hoe kan dat? Jonas, Wilgje en Stan gaan op onderzoek, maar bibliothecaris Jonas mag dit niet weten! Hoe het afloopt, vertelt Femke jullie graag zelf.

Wat kun je beleven bij de bieb?
Mandy en Charise van de bieb gaan een kort gesprek voeren met schrijfster Femke Dekker. Maar er is ook gelegenheid voor het (jonge) publiek om vragen te stellen en om een handtekening te laten zetten in een meegenomen of gekocht boek. Boekhandel Van Someren & Ten Bosch is deze middag aanwezig met een mooie boekentafel met nog meer boeken van Femke. Deze boeken kun je kopen.

Over Femke Dekker
Femke Dekker (1973) heeft een hoofd vol fantasie. Draken, heksen, bijzondere wezens… Zodra Femke eenmaal begint te fantaseren bedenkt ze de meest magische verhalen. De Magische Bieb is haar eerste serie bij Billy Bones. Femke woont met haar drie kinderen en poes Winnie in Zutphen.

Welkom bij de bieb
Ouders en kinderen kunnen gewoon binnenlopen deze middag. Het is voor leden en niet-leden. Voor iedereen staat een magisch drankje klaar met een lekkere traktatie.

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
15:00 tot 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Bibliotheek Zutphen
Broederenkerkplein 2
Zutphen, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575-512926
Bekijk de site van Locatie