Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MuziekWeek 2019: dé start van Méér Muziek in de Klas

3 september - 16 september

De derde week van september begint voor de eerste keer de MuziekWeek. In Zutphen, Lochem, Brummen en Voorst zullen in deze week allerlei muziekactiviteiten plaatsvinden op en rond basisscholen.
De MuziekWeek voor basisscholen is een samenwerking met muziekaanbieders, muziekverenigingen, scholen en wie verder wil aanhaken.
Om deze week invulling te geven worden nog muziek-activiteiten gezocht die kunnen plaatsvinden onder schooltijd of daarna. Alle ideeën hiervoor worden verzameld door de Muzehof. Leerkrachten kunnen dan voor het verzamelde aanbod kijken op muzehof.nl en zo hun MuziekWeek invullen. Dit is dé start van Méér Muziek in de Klas Lokaal.

Ideeën gezocht voor de MuziekWeek
Men kan denken aan een introductie-les, muzikale vertelling, workshop slagwerk, openbare repetitie – als het maar met muziek te maken heeft.
Muziekaanbieders/docenten die een leuk idee hebben voor deze MuziekWeek kunnen zich melden bij MuziekWeek-coördinator Petra Bennis. Meer info op www.muzehof.nl

Convenant Méér Muziek in de Klas, Zutphen, Lochem, Brummen en Voorst.
Het regiobrede convenant Méér Muziek in de Klas is op 17 april getekend. Ruim 60 partijen hebben beloofd samen zorg te dragen voor goede muziekeducatie voor alle basisschoolleerlingen in de gemeenten Brummen, Lochem, Voorst en Zutphen. Dat zijn 10.200 kinderen van 65 scholen in de regio!

Gegevens

Begin:
3 september
Einde:
16 september

Locatie

Muzehof
Coehoornsingel 1
Zutphen,
+ Google Maps
Website:
www.muzehof.nl
%d bloggers liken dit: