Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bert Wagendorp presenteert en signeert ‘Ferrara’

29 juni | 15:00 - 16:00

Schrijver en Volkskrant-journalist Bert Wagendorp komt op zaterdag 29 juni vertellen over zijn nieuwe roman Ferrara, een vervolg op zijn succesvolle boek Ventoux. Vijf jaar na Ventoux zien we de vrienden Bart, Joost, David en André terug in fietsstad Ferrara. Daar gaan de vier op zoek naar nieuw perspectief in hun leven. Maar ongecompliceerd wil het bestaan ook in Ferrara niet worden.

Iedereen is van harte welkom!

Na jaren wachten heeft Bert Wagendorp het vervolg op zijn bestseller Ventoux geschreven: Ferrara. De mannen zijn ouder, maar niet per se wijzer geworden. Een reis naar Italië zet hun vriendschap weer op scherp.

We zijn inmiddels vijf jaar verder en de vrienden Bart, Joost, André en David komen bij elkaar in Ferrara, Italië, waar Joost een vervallen stadspaleis heeft gekocht dat hij wil ombouwen tot designhotel. Maar ongecompliceerd wil het bestaan ook in Ferrara niet worden.

Barts dochter Anna neemt een besluit waar hij niet blij van wordt, een padellone in de Podelta is meer dan zomaar een oude vishut en onsterfelijkheid blijkt een illusie. Ferrara is een roman over vriendschap, loyaliteit en de kunst van het loslaten.

Bert Wagendorp (Groenlo, 1956) werkte voor de Volkskrant als sportverslaggever, correspondent in Londen en algemeen verslaggever. Sinds 2006 schrijft hij driemaal per week een nieuwscolumn voor de krant. Zijn debuutroman De proloog verscheen in 1995. In 2013 brak hij door met Ventoux. Die roman werd verfilmd door regisseur Nicole van Kilsdonk. Hierna schreef hij met zijn dochter Hannah het Vader & Dochter boek. In 2017 verscheen de roman Masser Brock.

Foto auteur: Lukas Göbel

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
15:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.somerentenbosch.nl/agenda/

Locatie

Boekhandel Van Someren & Ten Bosch
Turfstraat 19
Zutphen, Gelderland 7201KE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575-513512
Website:
https://www.libris.nl/vansomeren-en-tenbosch/home/
%d bloggers liken dit: