GESCHIEDENIS❖ERFGOED❖EDUCATIE❖CULTUUR❖THEATER❖MUZIEK❖FILM❖DANS

deelnemer worden

Het Cultuur Historisch Platform Zutphen is opgericht om de cultuursector van Zutphen dichter bij elkaar te brengen. Eén van onze activiteiten is de cursus Zutphenkunde. Het bestuur van de stichting bestaat uitsluitend uit vrijwilligers die zich graag inzetten om de culturele agenda van Zutphen nog beter op de kaart te zetten en om culturele activiteiten te stimuleren.

Inzicht
Inmiddels hebben zich al veel partijen bij ons aangesloten. Welke partijen dat zijn kunt u hier lezen. Het zou geweldig zijn als andere partijen, welke zich bezig houden met cultuur, zich ook aansluiten. Want, hoe meer aangesloten partijen, hoe meer inzicht in de culturele activiteiten die in Zutphen worden georganiseerd.

Deelnemer worden
Verenigingen en/of stichtingen in Zutphen en de nabije omgeving die actief zijn in de culturele sector, kunnen partner worden. Voor een laag bedrag kunt u meepraten, blijft u op de hoogte van de culturele ontwikkelingen in Zutphen en kunt u onderling programma’s met elkaar afstemmen en samen de promotie doen. Maar ook nieuwe initiatieven kunnen worden opgezet waarbij verschillende partijen samenwerken. Want samen bereiken we meer. De bijdragen van de aangesloten partners wordt uitsluitend gebruikt om de onkosten van de stichting te betalen.

Aanmelden en kosten
De jaarlijkse kosten van een lidmaatschap bedragen voor het eerste jaar € 100,00 (per rechtspersoon) en de daaropvolgende jaren € 50,00. Wilt u zich aansluiten dan kunt u hieronder het inschrijvingsformulier invullen. U kunt aangeven of u direct partner wil worden of graag meer informatie wilt. In beide gevallen nemen wij als u het formulier heeft ingevuld contact met u op.

Partner worden

Met dit formulier kunt u informatie vragen of direct partner worden van het Cultuur Historisch Platform Zutphen.
    Bent u geïnteresseerd, of wilt u partner worden vul dan één van bovenstaande opties in.
    In de balk onderaan de website kunt u klikken op de link Algemene Voorwaarden om meer te lezen.
    In de balk onderaan de website kunt u klikken op de link Privacybeleid om meer te lezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Podiumweek Muziek 6 t/m 10 juli

7 juli | 18:00 - 17:00
Muziekleerlingen presenteren zich op het podium van de Buitensociëteit in Theater Hanzehof. Talente...

LA VÉRITÉ

7 juli | 20:00
Sterren Catherine Deneuve en Juliette Binoche spatten van het doek als moeder en dochter die samen a...

EMA

8 juli | 20:00
De nieuwe film van regisseur Pablo Larraín (Jackie) is een explosief, stijlvol en gewaagd portret v...