De cursus Zutphenkunde blijft succesvol. In oktober dit jaar startte de vijfde cursus. Afgelopen woensdag 16 november zijn er weer 19 mensen voor de cursus geslaagd.

Alle gediplomeerden werden gefeliciteerd door Maarten te Dorsthorst van het Cultuurplatform, cursusleider Ap Lammers van de Historische Vereniging Zutphen en Hans Rozen van de Vrienden Musea Zutphen. Aansluitend zijn de diploma’s en het speldje van Zutphanoloog uitgereikt. Ap Lammers, die zich de afgelopen jaren buitengewoon heeft ingezet, geeft volgend jaar het stokje over aan Christiaan te Strake. Christiaan is conservator bij de Zutphense musea.

Inschrijven cursus
De cursus Zutphenkunde wordt georganiseerd door het Cultureel Historisch Platform in samenwerking met de Historische Vereniging. Momenteel worden er twee cursussen per jaar georganiseerd. Wilt u ook een cursus volgen? Wacht dan niet te lang met inschrijven. De volgende cursus Zutphenkunde start in februari 2017. Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden via deze website of door een mail te sturen aan pr@historiezutphen.nl.

%d bloggers liken dit: