Bestuursleden

Bert Vroon (voorzitter):

Bert Vroon was o.a. directeur stadsontwikkeling en grondbedrijf van een groeistad,  directeur van een adviesbureau en voorzitter van het college van bestuur van een hogeschool. Daarnaast is hij bekend met de wereld van musea en kunst. Zo was hij bestuurslid van een tweetal (kunst)musea. Hij was tenslotte voorzitter van een brede adviesraad  sociaal domein en begeleidde mede daartoe de transitie in dit domein. Hij vervulde en vervult commissariaten.

 

Jorina Karsten (secretaris):

Jorina Karsten organiseert reizen in Italië, is communicatie adviseur en kunst en cultuur liefhebber. Zij heeft gewerkt voor Instituut Collectie Nederland.

 

 

Harrie van Pelt (penningmeester):

Voormalig jurist en advocaat, oprichter en voorzitter van het Operaplatform Gelderland-Overijssel en vrijwilliger bij het Torenfonds. Hij was tot hiervoor algemeen bestuurslid.

 

 

Maud Arkesteijn:

Muziek, erfgoed, natuur en cultuur hebben haar professionele leven bepaald , w.o. wethouder cultuur en onderwijs Naarden, vicepresident European Walled towns, voorzitter van Vrienden van en van Omgevingseducatie ’t Gooi, voorzitter Heemschut Gelderland en voorzitter Beethoven Festival Zutphen. Italië vond een plek in studie Italiaanse taal- en letterkunde en in het toerisme. De interesse in mensen en kinderen bracht haar als pedagoog in de kliniek kinderpsychiatrie. Verder seniorexpert PUM en bij het Oost Europa Instituut van D66.

 

Fokke Jan Dijkstra:

Studeerde aan het Conservatorium de vakken Schoolmuziek, Piano en Orkestdirectie. Naast een loopbaan als muziekleraar aan het Stedelijk Lyceum en het Isendoorncollege was hij dirigent van verschillende orkesten en koren. Voor de Stentor recenseerde hij uitvoeringen van klassieke muziek, opera, musical en cabaret in de Stedendriehoek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.