Annulering concert tango-ensemble Grupo del Sur en zangeres Valeria Mignaco op 14 februari 2021

En het gaat maar door. Alweer kan een concert niet doorgaan….
Tja, ook bij de Kapel op ’t Rijsselt slaat zo langzamerhand de meligheid toe.
Er komen betere vast tijden, maar die komen niet snel genoeg voor het concert door ensemble Grupo del Sur m.m.v. zangeres Valeria Mignaco op zondag 14 februari a.s. Dus wordt ook dit concert uitgesteld. Zoals u kunt zien heeft het ensemble de instrumenten al neergelegd, maar staat het klaar om die weer op te pakken.
Met de musici hebben we kunnen afspreken dat ze nu op zondag 26 september a.s. naar Eefde komen. Dat zal dan het eerste concert zijn in het nieuwe seizoen.

Zoals gebruikelijk kunt u er ook nu weer voor kiezen het betaalde entree- of abonnementsgeld teruggestort te krijgen, het bedrag te schenken aan de gedupeerde musici of om het concert in september alsnog bij te wonen.
NB1: muziekliefhebbers die een kaartje hebben gekocht bij de Hanzehof krijgen van daaruit bericht.
NB2: voor het geannuleerde nieuwjaarsconcert van 17 januari jl. zijn we nog in overleg voor een nieuwe datum. We houden u uiteraard op de hoogte.

En verder…..
Met u wachten we met spanning op de datum dat we weer muziek kunnen bieden. Tot die tijd hopen we o.a. gebruik te kunnen maken van de overheidssteun voor kleinere podia waardoor we onze verouderde website kunnen vernieuwen.
Een van de nieuwe functies op de site kan dan zijn dat u van daar af voortaan rechtstreeks kaartjes voor de concerten kunt kopen.
Dat zal dan leiden tot minder gedrang bij de ingang/kassa. Hoewel dit ook wel iets gezelligs had kan straks met de nieuwe website beter worden voldaan aan de anderhalve-meter-maatregel.
En natuurlijk wordt er gewerkt aan het programma voor het nieuwe seizoen 2021/2022.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.