Woensdag 21 november sluiten de 9e en 10e cursus Zutphenkunde af met examens in het Auditorium van de Musea Zutphen. Aansluitend is er een feestelijke diploma/certificaat-uitreiking in het Museumcafé van het Hampshire hotel.

Deze keer is er voor gekozen om twee cursussen op één dag te organiseren. Op die manier kon ingelopen worden op de inmiddels lang geworden wachtlijst.

Marieke Schriks, voorzitter van het Cultureel Historisch Platform Zutphen (CHPZ) reikt de diploma’s uit. Vanzelfsprekend hoopt zij veel nieuwe Zutphanologen te feliciteren met het behalen van het diploma. Aan de beide cursussen deden in totaal 54 deelnemers mee. 

De cursus Zutphenkunde met 6 hoorcolleges en 2 excursies kent een ruime belangstelling. Vele eeuwen Zutphense geschiedenis komen voorbij. Zutphenezen die de cursus hebben gevolgd zijn enthousiast. Voor de stadsgidsen in Zutphen is de cursus een goede basis naar hun vrijwilligers-job. Het succes van de cursus is niet in de laatste plaats te danken aan de enthousiaste docenten en boeiende sprekers.

Ook geïnteresseerd in de cursus Zutphenkunde? Aanmelden kan via deze website.

 

%d bloggers liken dit: